BKV-Figyelő

Autósok és a 17-es villamos

BKV figyelő.hu

2008.04.18
19:31

Sziasztok!

Óbudán lakok, a régi munkahelyemre 17-es villamossal jártam, amivel negyedórás utam lett volna minden nap, ha egy-egy autós nem jár a kedvünkben.

Mivel az illetékesek észlelték, hogy megszaporodtak az autós parkolások a villamos sínekre - az amúgy elég szűk úttesten, egy mindenki által jól látható sárga színű felfestést helyeztek el a macskaköves úton. De még ez sem volt elég, oda kellett parkolni.

Utastársaimmal már-már reflexszerűen pattantunk le. Igen ám, de a jólnevelt autós a járdaszegély mellé parkolt, pedig akár fel is állhatott volna rá - ha már ott a felfestés. Ha minden nap, mind a 10-en izomtömeg növelőt szednénk, akkor sem tudtuk volna átemelni a járművet a járdára - legalább az egyik kerékkel. Így még az első megállóig sem jutott el a villamos, én pedig természetesen elkéstem a találkozómról.

Ezúton is sok-sok köszi az autósnak, hogy rövidke életünk egy napját színesebbé tette.

u.i: én is ilyen k*csög leszek, ha megunom a 8250 forintos bérletet fizetni, és inkább állok a dugóban, aztán nem találok parkolóhelyet a városban?

Üdv:
Atish

komment komment Címkék: budapest bkv autó villamos észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása