BKV-Figyelő

Villamosvezetői forgalmi teszt

BKV figyelő.hu

2008.04.30
12:40

Már többen is küldtetek nekem egy feladatsort, melyet eddig nem tettem ki. Most úgy érzem, hogy itt az idő a publikálásra. Reméljük, hogy a villamosvezetők nem veszik komolyan ezt a kis kérdőívet, és értik ők is a viccet.

Üdvözöljük a BKV Villamosvezetői forgalmi tesztjén! A vizsga helyes kitöltői továbbmehetnek a gyakorló központunkban, ahol is sikeres szereplés után munkalehetőséget nyerhetnek a BKV ZRt.
soraiban.
 
 
Kérjük karikázzák be a helyes választ!
 
1. A járatsűrűség 3 perc. Az Ön előtti szerelvény 8:00-kor indul, hánykor kell Önnek indulnia?

A.) Majd a kávé után. B.) 8:23-kor. C.) Hamá’ nagyon dörömbölnek az utasok.
 
2. Ön a 4-es szerelvényt vezeti. Észreveszi, hogy a pályán üzemzavar
miatt szerelvény vesztegel. Mit tesz?


A.) Félrerántom a kormányt azt’ kikerülöm. B.) Ipszilon fordulatot veszek, majd a kocsiszínbe hajtok. C.) Fél órát várok zárt ajtókkal, közben a mikrofonba káromkodom.
 
3. Észreveszi, hogy a megbeszéltek ellenére a 6-os járat vezetője (a
Köcsög Béla) időben indult. Hogy reagál?


A.) Bedobom a páleszt, amit az öltözőszekrényben rejteget. B.) Üldözőbe veszem a 4-essel, s a Margithídon előzésbe kezdek. C.) Defektet színlelek és elengedek még három 6-ost.
 
4. Menőnek akar tűnni Klárika előtt és kilőni a zöldnél. Mit tesz, mikor
vált a lámpa?

A.) Hirtelen balra tekerem a kart. B.) Hirtelen jobbra tekerem a kart. C.) Össze-vissza kapcsolgatok mindent, mint egy lengyel sci-fiben. D.) Rájövök, hogy még nem engedtem fel az áramszedőt, így köhécselve
megteszem.
 
5. Ha már tagja lenne a drimtimnek, mivel növelné a csapatszellemet?

A.) Elmennek Bélával hajnalban felsővezetéket lopni. B.) Kettőnkön szemléltetném Klárikának a szerelvények egymásba csatolását. C.) Minden civilt avval hitegetnék, hogy igenis nagy munka azokon a keskeny kis síneken végigegyensúlyozni egy ilyen hatalmas járművel.

6. ESSZÉ. Írja le, hogyan képzeli el egy átlagnapjanak csúcspontját!
Ötletadás:

A.) Halálra ijesztettem 6 gyalogost amikor az utolsó pillanatban csengettem rájuk a megállóban. B.) Klárikával minden találkozásunkkor egymásra indexelünk a kreszt figyelmen kívül hagyva. C.) Egy út során sikerült lefényképeznem a visszapillantómban 8 kilogó lábat, 2 gyerekfejet, 12 hosszúkabát csücsköt, 4 aktatáskát. D.) Megin´ beszóltam a hácsó kocsiban a cigányoknak. E.) 12 perc késéssel indultam, mer’ pisálni voltam, majd a megállóknál az arcommal közlekedési dugót színleltem.

komment komment Címkék: budapest bkv poén villamos vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása