BKV-Figyelő

Csövesek zaklatnak utasokat a villamoson

BKV figyelő.hu

2008.06.16
15:42

Úgy mérlegeltem, hogy az alant olvasható komment már annyira erős, hogy az megér egy postot is. Köszönjük az észrevételt Meemonak.

Kb. három hete utaztam haza a 18as villamossal a Bocskaitól. Felszállt két rettenetesen erjedt, tömény húgyszagú, totál részeg csövi, és megállt mellettem. Ekkor én elindultam és előbbre álltam egy ajtóval. A csövik elkezdtek utánam ordítani, hogy: "Mi van,büdös vagyok? Nem bírod a szagomat..stb" Hasonló mondatokat ordibáltak, persze én jó modorú ember lévén, megpróbáltam tudomást sem venni róluk. Már éppen hülye K. voltam, mikor elindultak határozottan felém. Odaállt elém az egyik, és elkezdett hadonászni, hogy takarodjak le a villamosról, ha én ilyen kényes orrú picsa vagyok, és egyébként is, ő azért büdös, mert rossz sorsa van, és hasonlók. Már attól féltem, hogy meg fog csapni, v valami, de mindenesetre már majdnem bőgtem, hogy komolyan, tényleg, én azért veszem a bérletet, hogy koszos, mocskos, túlzsúfolt, heringdoboz jellegű járatokon utazzak, és akkor még az ingyenélő csövestől ilyen jellegű megaláztatást is el kell tűrnöm? Maximálisan igazat adok annak, aki nem vesz jegyet, mert ez a szolgáltatás nem ér meg egy fillért sem. Felháborító, hogy a BKV milyen elhanyagoltan kezeli ezt a csöves problémát.

komment komment Címkék: budapest bkv hajléktalan villamos utas zaklatás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása