BKV-Figyelő

Utasokat lökdöstek odébb ellenőrök

BKV figyelő.hu

2008.08.13
12:10

Mit csinál a BKV ellenőr, ha nem fér fel az éjszakai buszra, mert annyira televan? Odébb löki a felszálló utasokat, és elfoglalja a helyüket, ahogy a vizsgán tanították.

Szia BKV-figyelő!

 

Ha már írtatok az országimázsról a franciák kapcsán: tegnap a Magyar Dal Napja után próbáltunk hazavergődni fél 1 körül. A Margit hídnál hosszas várakozás után felzsúfolódtunk egy 906-osra, nyilván meg is telt a Szigetről hazamenő tömeggel. A Nyugatinál három ellenőr akart felszállni –jelzem-, már a buszon lévők is egymás testhajlataiba görbedve utaztak, egyébként mondhatni angyali békességben, senki nem anyázott a bordájába nyomódó könyökök miatt sem-. Természetesen mindhárom ellenőr helyet szorított magának, mégpedig úgy, hogy az egyikük, egy nyugdíjas korú 'hölgy' elüvöltötte magát, hogy mindenki egy lépéssel beljebb, és meg is taszította lépcsőn állókat, hogy nyomatékosítsa a mondanivalóját. Rugalmas anyag az ember, mindenki összébb húzta magát még egy kicsit.

 

A másik két ellenőr félrelökte a felfele igyekvő utasokat, felszállt a legalsó lépcsőre, majd becsukódtak az ajtók. Búcsúzóul még integettek a lelökötteknek, majd fennhangon röhögtek és körbenéztek, hogy mindenki olyan jól szórakozik-e, mint ők, valamint az utasokat szidták, hogy idézem: „hát mégis hogy van pofánk ennyien buszozni, mi a f@szt keresünk itt ennyien."

 

Jegyet nem ellenőriztek (mozdulni sem lehetett), se a megállóban, se a buszon, annyira tellett csak, hogy lökdösődjenek, és az utasokat gyalázzák, persze átüvöltve a legelső ajtónál felszálló "kollégának". A parasztságnak olyan fokán léteznek ezek az emberek, hogy az ép ésszel szinte fel sem fogható: ezek a 30iq/eq kombóval rendelkező elmeháborodottak ellenőriznek minket, már amikor dolgoznak, ugye. Gratulálok.

 

Remélem, mások jobbakat tapasztalnak majd, a turistákat meg nem riasztják el ezek az állatok.

üdv: wu.

komment komment Címkék: budapest bkv busz éjszakai ellenőr utas panasz észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása