BKV-Figyelő

Pécsen is odacsukják az utasokat

BKV figyelő.hu

2008.09.12
14:34

„Jó látni”, hogy nem csak a Pesten extrém sport a tömegközlekedés, hanem Pécsen is. Ott is vannak állatok, ott is divat szívózni az öregekkel, odacsukni az utasokat…

Sziasztok!

 

Az alábbi élménybeszámolót nemrég kaptam a barátnőmtől, miután hazament tőlem. Pécsen ( PKRT ) sem jobb a helyzet, mint a fővárosban, kivéve, hogy itt ritkábban járnak a buszok, így kevesebb kellemetlenség éri az embert. Egyébként az 50-es buszunk néhány sofőre bőven beleférne a BKV legtaplóbb sofőreinek klubjába.

 

Az 50-es sofőrje újra megmutatta a foga fehérjét. Közeledtünk egy buszmegálló felé és egy srác nagyon rohant hátulról h elérje, de mivel látta h messze van a busz inkább megállt és sétált tovább. Ekkor mi beértünk a megállóba és a sofőr kinyitotta a hátsó ajtót is és várt a srácra. Ezt ő észrevette és újra elkezdett szaladni. Pontban akkor amikor a srác odaért a hátsó ajtóhoz, a sofőr becsukta. Ő beragadt és nem tudott kijönni az ajtó közül, erre a sofőr elindult. A srác nagy nehezen kiszabadította magát és leült. Persze szentségelt egy sort. Ekkor felállt egy idős néni és jelzett hogy le akarna szállni... a sofőr viszont rohadtul nem zavartatta magát és egyszerűen nem állt meg a Krisztina téren. Szegény néni meg nem tudta h mi van. Na ezek után én megijedtem és gyorsan jeleztem, hogy nehogy az Aidingernél se álljon meg.

 

Üdv, Vido

komment komment Címkék: budapest pécs bkv busz utas panasz észrevétel vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása