BKV-Figyelő

Meteor csapott a 103-as buszba?

BKV figyelő.hu

2008.09.23
07:17

A képről sajnos nem tudom megállapítani, hogy valóban becsapódás történt-e, vagy a BKV az utas-komfort növelésének érdekében kabrióvá alakítja-e a buszt. Minden esetre szégyen, hogy ilyen buszt forgalomba állítanak ma Budapesten. Aki ilyen buszt kiad a garázsból, és aki átveszi, azt egy hideg őszi napon beállítanám a csuklóba.
 
 
 
Szia!
 
Gondoltam küldök egy kis érdekességet. A kép a 103-as buszon készült, a héten. Mint látható, a csukló kezdetén a fémről leszakadt valahogy a csukló gumiköpenye. Hosszában egy felnőtt férfi alkarja (vagy kb. 1 klaviatúra), szélessége meg dinamikusan változó, éppen hogy áll a csukló. Nyáron talán még élveztem is volna az ingyenkabrió-fílinget, de most csak az esőlé csurgott be rajta, meg a hideg menetszél kócolta kéretlenül, mint egy spam, az utasok haját. Előre, BKV!
 
A járatátalakítások óta rengeteg fostaligát indítanak a fenti vonalon. Azelőtt csak Volvókat láttam, illetve "új" típusú Ikarusokat (bocs, nem tudom a pontos kódnevét, tán 435?), most pedig csak ritkán (amikor a menetrend jelöli, de ebben sem vagyok biztos) küldenek be Volvókat, a többi mind a nagyon régi 280-asok közül kerül ki. Ritkán is jár ahhoz képest, hogy ez az egyetlen BKV viszonylat a Lágymányosi hídon keresztül.
 
Üdv: Repülő Majom

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása