BKV-Figyelő

Az új vezérigazgató is csak ígérgetni tud?

BKV figyelő.hu

2008.10.16
07:37

Elmúltak már azok az idők, hogy egy cég alkalmazottja ne panaszkodhasson a rossz munkakörülmények miatt. Olvasónk szerint tegnap reggel több 18-as és 56-os villamos is kimaradt, illetve késett, amit nem tudtak mire vélni. A megoldás a hangosbemondón keresztül érkezett: A villamosvezető az új vezérigazgató ígéreteit ismertette az utasokkal, amik eddig nem igazán teljesültek:

Kedves BKV-figyelő!

Ma (X. 14.) késő reggel Hidegkútról szerettem volna bejutni a Moszkva térre, de ebben hátráltatott, hogy az elvileg sűrűn járó 18/56-os villamosok eléggé esetlegesen indultak csak el, illetve érkeztek meg. Több járat egyszerűen kimaradt, nem kis felháborodást okozva az utasok körében.

A Nagyhídnál aztán kiderült, miért volt mindez, a villamosvezető ugyanis a következő szózatot intézte az utasokhoz:

"Tisztelt utasaink! Elnézésüket kérjük a járatkimaradásokért, de a Kocsis István által ígért támogatások nem érkeztek meg, így alkatrészhiány miatt a villamosok nem tudnak kellő számban forgalomba állni."

Mindezt a 18-56-59-61-es vonalakat gyűjtő Szépilona kocsiszínben, ahol eddig mindig nagyon figyeltek, hogy a legkisebb fennakadás se lehessen a forgalomban. Lehet, hogy szólni kéne Kocsis úrnak, hogy hiába tejel jól neki a tehén, mert ha nem ad neki néha napján enni, akkor bizony megdöglik. Persze valószínűleg addigra Kocsis úrnak lesz annyi pénze, hogy mindez teljesen hidegen hagyja.

Üdv: M.

komment komment Címkék: budapest bkv utas panasz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása