BKV-Figyelő

Cserbenhagyta a vérző fejű utast

BKV figyelő.hu

2008.10.29
07:32

A BKV-nál vannak olyan buszvezetők, akik azt hiszik, hogy az utastérben 20 kilós krumpliszsákok vannak. Padlógázzal indulnak, padlófékkel állnak meg, persze az utasok eközben esnek-kelnek mögötte. Mivel a krumplisszákok nem igényelnek ellátást, ezért egyik buszvezetőnk a vérzőfejű utast is levegőnek nézte.

Tisztelt BKV!

2008.10.22. (szerda) A 185-ös buszon a következő történt 12 óra 50 perckor a Harmat utca - Kada utca kereszteződésében: A kereszteződésben a piros lámpánál a busz hirtelen fékezett. Egy 55 - 60 éves körüli hölgy utas elesett a buszon. - Ülőhely nem volt.-

Az utasok segítették fel menet közben a padlóról. A busz vezetője ment továb b, mintha mi sem történt volna. Az utasnak vérzett az arca. A gépkocsivezető nem hiszem hogy nem vette észre a buszon a nyüzsgést. A megsérült utas a következő megállónál -Lavotta utca- leszált, de a gépjárművezetővel közölte "remélem jól érzi magát! " . Várom válaszukat a történettel kapcsolatban.

Tisztelettel: Sáfrány László

Tisztelt BKV Zrt!

Minden reggel a 30-as busszal utazom a munkahelyemre, ma sem tettem ezt  másképp. 3/4 9-kor értünk a Róbert Károly körútra. Aki ismeri ezt a helyet, tudja, hogy itt van egy zebra. A zebra előtt finoman szólva is illik megállni függetlenül attól, hogy milyen járművet vezet az illető! Ez alól az Önök buszvezetője megpróbálta kivonni magát, majd hirtelen mégis másképp döntött, így a zebra előtt egy akorrát fékezett, hogy a teli busz utasai jobb esetben csak nagyon dőltek, de volt olyan is (mint jómagam) aki a kapaszkodás ellenére elesett! Egy idősebb hölgy szintén így járt, és mivel korábban mellettem állt, szegény rámesett. Hát nem volt kellemes érzés! Elnézést, elnézést, mondta a hölgy, de mondtam neki, hogy semmi probléma, igazából nem is neki kellene elnézést kérnie! Még én kérdeztem meg tőle, hogy jól van-e, nem esett-e baja? Ugyanis a kedves, jómodorú buszvezető úr, meg sem szólalt! Annyit sem mondott a hangosbemondóba, hogy elnézést, vagy hogy nem esett-e senkinek sem baja? Azért szerintem ez elvárható lett volna, vagy tévednék? Leszálláskor rögzítettem a busz rendszámát, és járatszámát: BPO 871,  08-71.

Kérném az ügy kivizsgálását és véleményezését. Levelemet elküldtem a BKV figyelő címére is.

Üdv: Egy utas.

komment komment Címkék: budapest bkv busz baleset utas panasz észrevétel vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása