BKV-Figyelő

Antal Attila lehet a Vértes Volán vezérigazgatója

BKV figyelő.hu

2008.12.20
20:28

Antal Attila volt BKV-vezér lehet a Vértes Volán Zrt. vezérigazgatója, ha az állami vagyontanács megszavazza az előterjesztést.

A Vértes Volán december 30-án tartja közgyűlését, amelyen az első két napirendi pont a jelenlegi vezérigazgató, Horváth István visszahívása és az utód beiktatása. Horváth nem kívánta kommentálni az egykor a Nógrád Volán élén állt Antal tervezett „importját”, csak megjegyezte: ő felelős vezetőként 17 éve dolgozik a cégnél. Egyébként napirenden van a Pannon Volán vezérigazgatójának felmentése is: Balázs Dezső helyére az MSZP-delegált Horváth Zoltán volt pécsi alpolgármester kerülhet

(HVG)

komment komment Címkék: budapest választás bkv volán antal vezérigazgató

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása