BKV-Figyelő

Arcba köpte a hajléktalan

BKV figyelő.hu

2009.02.09
07:26

Van a körúti villamosokon egy hajléktalan nő, aki mindig cseszegeti az utasokat. Beszólogat nekik, kiabál velük, szidja a családtagjaikat stb. Olvasónk is találkozott vele pénteken, és elkövette azt a hibát, hogy ránézett a csövesre. A nő egyből kiszemelte magának, beszólogatott neki, majd pogácsával arcon köpte. Teljes történet alant:

Kedves BKV-figyelő!

Pénteken kora délután atrocitás ért a 6-os villamoson. A Móricz Zsigmond körtéren, ahol a villamosra felszálltam egy hajléktalan nő ült a villamos elejében a tolószékeseknek fenntartott helynél. Lehajtotta az üléseket, sáros lábát feltette, magában beszélt néha halkan néha ordibált. Közben valami pogácsát evett minden tiszta morzsa volt.

Ekkor rájöttem, hogy a magyar ember mennyire megértő, mennyire toleráns. Senki nem bántotta a hontalant, mindenki tűrte, hogy összepiszkítja a villamost, kiabál a szaga sem késztett arra senkit, hogy leszállítsa. Megértő a magyar, ennyi biztos.

Csuklónál álltam néha a nőre pillantottam. Bizonyára nem szereti a közönséget nem tetszett neki, hogy nézem. A kiabálást nem hagyta abba én lettem a célpont. Nézésem olyan indulatokat váltott ki, hogy le gazdag zsidózott, kurvaanyázott. Elfordítottam a fejem nem foglalkoztam vele.  Valahol a Petőfi híd felé jártunk amikor a fejemnek repült egy nyálas pogácsa darab. A feladó a homeless volt akinek az sem tetszett, hogy nézem és az sem, hogy elfordultam nem foglalkoztam vele. Odafordultam hozzá megkértem udvariasan, hogy hagyja abba. Közelebb mentem, hogy lekísérjem a villamosról, akkor arcbaköpött még egy adag pogácsával. Ezek után megemeltem a hangom, felemeltem a nőt és a csomagjaival együtt a Boráros téren a megállóba kilöktem. Meglepődött  hirtelen meg sem tudott szólalni. Az utasok is néztem mint a birkák.

Kicsit bánom, hogy így bántam egy nővel. Nem vagyok agresszív de a drága bérlet árában ez a plusz szolgáltatás nincs benne a nő pedig átlépett egy határt amit már én sem tűrtem.

 

komment komment Címkék: budapest bkv hajléktalan villamos utas panasz észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása