BKV-Figyelő

Kiugrott a boltba sörért és ropiért

BKV figyelő.hu

2009.05.12
10:40

Olvasónk nem mindennapi eseményeknek volt szemtanúja 10-én este a 198-as járaton. A busz a Szent Kereszt térnél megállt, és a motorja is, mert a vezetője beugrott a téren lévő boltba. Ilyenkor nem fontos tartani a menetrendet, csak amikor a busz után futó utasok megvárásáról van szó? Kérdik jogosan az utasok.

Kedves BKV-figyelő,

egy számomra nem mindennapi eseményt osztanék meg Veled. Az eset ma (május 10.) éjjel 23:26-kor történt, a 198-as buszon (BPI-260) Rákoskeresztúr előtt nem sokkal.

Éppen hazafelé tartottam, és a Füstifecske utcánál vártam az említett buszra. 20 perc várakozás után 23:22-kor meg is érkezett, de olyan nagy tempóval, hogy a hátsó ajtaja épp a buszmegálló táblájánál állt meg. Ez még nem nagy gond, legalább gyorsan otthon leszek, gondoltam. Pár megállóval arrébb, a Szent Kereszt térnél is megállt a busz, majd a motorja is. Vezetőnk kiszállt (50-es szakállas fazon), majd le sem lakatolva a vezetőfülke ajtaját beugrott a pár méterrel arrébb álló éjjelnappaliba.

Ahol nem kevesebb, mint 5 percet töltött, majd (ha jól láttam) két sörrel, meg pár csokival megrakodva tért vissza! Közben mi meg birkaként ültünk, és néztzünk, hogy mi van. Rendben van, hogy vásárol, mindenki vásárol, de ez olyan, mintha a bankban azt mondaná szerződéskötés közben a pultos, hogy bocs, de most kiugrok egy kis kajáért, mindjárt jövök. Mondjuk ez még azt se mondta, sem azt, hogy elnézést kedves utasok, de most ki kell mennem egy pillanatra.

Nekem sem eszmei, sem anyagi károm nem lett ebből, ráértem, ezért, nem panaszoltam be a BKV-nál a sofőrt, de mindenképpen érdekesnek tartottam arra a sztorit, hogy Hozzátok elküldjem.

További jó utazgatást!

Dani

komment komment Címkék: budapest bkv busz menetrend utas panasz észrevétel követés vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása