BKV-Figyelő

Rosszul kommunikálta a változásokat a BKV

BKV figyelő.hu

2009.06.07
11:00

A BKV szóvivője pár napja a TV2-n azzal indokolta az utastájékoztató hangok cseréjét, hogy a cég kommunikációján változtatni szeretne. Úgy néz ki ez csak üres duma volt, mert a kommunikáció semmit sem változott. A paraméterkönyv változásairól sem tudtak meg semmit az utasok, csak valamikor pénteken (tehát kevesebb, mint egy nappal előbb).

Kedves BKV-figyelő!

Több olyan BKV járat menetrendje és közlekedése megváltozott tegnap, amivel rendszeresen utazom. A változás előtti napokon ellátogattam a BKV weboldalára de semmi információt nem találtam a változásokról. Azt persze megtudtam, hogy népszerűszínészek mondják több vonalon a megállók neveit, és színházjegyet is nyerhetek. De ettől nem lettem okosabb. És egyébként is, ez kit érdekel ilyenkor? A változás előtti nap tettek fel valamit a változásokról, ami szerintem kicsit késő. 3-4 nap lenne a minimum.

Körülbelül 1 hete a TV2 híradójában nyilatkozott a szóvivő (nem a mindenen vigyorgó csaj, a férfi) és azt mondta, hogy ezzel az új bemondással kívánják személyesebbé tenni a cég és az utas közötti kommunikációt. Hát bssza meg! már elnézést. De ettől mitől lenne személyesebb a cég kommunikációja? Nem úgy kellene kezdeni, hogy a fontos változásokról idejében tájékoztatjuk a hülye utast?

Egyedül a BKV-figyelő és a Veke weblapján találtam valami információt a változásokról, de azokat is már hetekkel ezelőtt. Tudom, hogy azok nem végleges adatok voltak, de ezt a BKV miért nem tudta közzé tenni? Kiírhatták volna, hogy „Ez várható” és kész...

Köszöntem!

komment komment Címkék: budapest kommunikáció bkv busz változás villamos utas panasz észrevétel paraméterkönyv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása