BKV-Figyelő

Kifeszítették a villamos ajtaját

BKV figyelő.hu

2009.06.18
16:20

„Lassíts már, te ribanc!” kiabált két utas a villamosvezetőnek a 14-es villamoson. A jármű lassított is (egy lámpa miatt), majd a két kiabáló utas puszta kézzel felfeszítette a villamos ajtaját, majd leszálltak. Itt már tényleg bárki bármit megcsinálhat felelősségre vonás nélkül.

Kedves BKV-Figyelő!

Ma (06.17.) délután lehettem tanúja egy érdekes és (számomra) új villamosbántalmazási módszernek, amit magamban csak rángatásos megállónak neveztem el. Az eset röviden a következő:

A 14-es villamosra szálltam fel a Frangepán utcánál, de nem csak én, hanem két fiatalember is. A közelemben álltak, és csak az tűnt fel, hogy miközben közeledtünk a Fiastyúk utca megállóhoz, egyikük folyton azt ismételgette: "Lassíts már, te ribanc!" A villamos lassított is, persze nem a kérésre (kérés...), hanem azért, mert a kereszteződésnél lámpa van. Amikor már kb. gyalogossebességre lassult a villamos, a két fiatalember izmos barna kezével megragadta a mozgó villamos bal oldali, zárt ajtaján a kapaszkodókat, megrántotta, amitől az ajtó kinyílt, ők leugrottak, az ajtó visszazárult.

A villamos megállt a lámpánál, majd váltás után begurult a megállóba, az izmos fiatalemberek nyertek 30 métert.

Attila

komment komment Címkék: budapest bkv hülye villamos utas panasz rongálás észrevétel vezető 14 es

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása