BKV-Figyelő

Vicces kedvében volt a villamosvezető

BKV figyelő.hu

2009.06.22
15:50

„A baloldali villamos indul előbb” -mondta a villamosvezető a Móricz Zsigmond körtéren a villamoson ülőknek. Az utasok nem igazán foglalkoztak a tájékoztatással, ezét a villamosvezető még egyszer bemondta, hogy a baloldali villamos indul. Az utasok nem értették mi van, hisz ők azon a villamoson ülnek. Többen elbizonytalanodtak, ezért átszálltak a „másik  bal” villamosra, ezután a villamosvezető lehülyézte őket:

Kedves BKV figyelő!

Az alábbi eset június 19-én késődélután történt a Móricz Zsigmond körtéren.  A 6-os villamoson vártuk az indulást. Már kezdett megtelni, mikor beállt a másik vágányra a következő villamos. A mienk már majdnem tele volt emberekkel, egyértelmű volt, hogy ez fog előbb indulni a később felszálló utasoknak is.

Beszállt a vezető, majd bemondja, hogy "A baloldali villamos indul előbb". Látszott az értetlenség az utasokon, minek mondja be, hisz a mienk a baloldali. Tudomásul vettük, vártuk az indulást. Majd kis idő elteltével bemondja mégegyszer. Ekkor már látszott a zavar az utasokon, lehet, hogy a vezető úgy gondolja, hogy a menetiránnyal szemben értve a baloldali? Persze elindult egyvalaki át a másikba, utána csordul a tömeg. A vezető érezhetően alig várta már ezt, majd jó hangosan, félig röhögve bemondja, hogy "A menetirány szerinti bal oldali megy előbb, minek szállnak át? Talán gondolkodni kéne egy kicsit!" Dühösen visszarohannak az emberek, még jó, hogy nem indult el közben.

Vajon mi értelme volt ennek? Miből gondolta, hogy azokkal az emberekkel kell szórakoznia, akikből él?

Üdv: Sanyi

komment komment Címkék: budapest bkv villamos utas panasz észrevétel vezető 6 os

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása