BKV-Figyelő

Politikai harc miatt nem lesznek kamerák?

BKV figyelő.hu

2009.06.24
07:20

Az alább olvasható levelet városházi körökből kaptam. Sajnos sem alátámasztani, sem megcáfolni nem tudom, így nem merem kijelenteni, hogy elejétől a végéig valós. Mindenki olvassa végig, gondolkodjon el rajta és döntse el maga, hogy mi a valóság.

Kedves BKV Figyelő!

Biztos forrásaim szerint az egész ügy arról szól, hogy Kocsis kitalálta, hogy jó lesz ez a kamerabiznisz, teremtenek rá pénzt és jól eladható marketingnek is, hogy mennyire kafa a cég. Persze minden más költségvetési igény terhére megy a játék.

Persze az adatvédelmi biztossal nem számolt (hol volt még ő akkor az MVM offshore cégekkel játszott), meg gondolta új van, nem szól bele, hiszen érti ő is, mi az a közbiztonság.

Az is tudható, hogy Hagyóval már többször összekapott Kocsis, mert Hagyó nem kedveli (pl. ezért sincs azóta se új ügyrendje a BKV-nak), ugyanis Kocsi nem Hagyó által elképzelt káder. Ha megfigyeled Hagyó nyilatkozatait, rendre kritizálják a BKV-t, sőt immár a fővárosi beruházások gyorsított eljárásban történő és ingyenes jóváhagyására utasította Kocsist. A Főmtervnek (aki a terveket készíti a fővárosi beruházásokhoz) kicsit spórol Hagyó.

Így Hagyó és Balogh (aki Hagyó embere, mert mint tudott hagyó őt akarta vezérnek) kitalálta, hogy megbuherálják a Kocsis bizniszét. Szóltak az adatvédelmi biztosnak (nyilván ez nem volt nehéz) és most jót röhögnek a háttérből.

Persze már dörzsölik a tenyerüket mikor hívják be Kocsist kihallgatásra az offshore cégek kapcsán. Ugyanis 25 millka ment Regőczinek ezeken keresztül, mert ez volt az ára a távozásának. Persze jó kérdés miért nem volt más megoldás. De már erre is felkészültek: minden igazgató és Kocsi is aláírta a dátum nélküli lemondását. Kocsis igyekszik megúszni a játékot, de a városházán már számolják a napokat, hogy mikor bukik be hűtlen kezeléssel Kocsis.. ezek voltak azok a „tanulmányok” amiket ki copyztak a netről hirtelen, hogy legyen valami. Érdekes nem is lett semmi következménye, miközben teljesen nyilvánvaló mi is a helyzet. Már nem is történik semmi a BKV-nál, megállt minden projekt.

Üdv.: A perzekútor

komment komment Címkék: budapest bkv kamera ombudsman levél panasz észrevétel kocsis regőczi hagyó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása