BKV-Figyelő

Előbb elment az éjszakai busz

BKV figyelő.hu

2009.07.23
12:50

Talán a HÉV és a metró a két olyan jármű, ami még menetrend szerint közlekedik. Utóbbi is csak akkor, ha éppen nem kap lángra a vonat két megálló között, vagy nem futkorásznak utasok a síneken. Olvasónk éjszakai busszal szeretett volna utazni néhány napja, de lemaradt róla, ugyanis az a menetrendben kiírtaknál jóval előbb elment:

Helló!

Tegnap este(07.14) barátom legénybúcsúja után tartottunk hazafelé, és úgy terveztük, hogy a 931-es éjszakait az Arany János utcánál elkapva, azzal hazautazunk. A 931-esről érdemes tudni, hogy óránként közlekedik, és arra amerre én lakom, nincs más éjszakai busz, tehát ha ne adj'isten lekések egyet, vagy várok egy órát, vagy marad a kb. egy órás séta a Mechwarttól a 11-es busz vonalán, majdnem a végállomásig...

Szóval megérkeztünk barátommal az Arany János utcai megállóhoz, fél három után pár perccel, menetrend szerint 2.42-re kellett volna megérkeznie oda a buszunknak, tíz perc késésig úgy gondoltam belefér, de amikor összességében már fél órája várakoztunk, úgy döntöttünk elindulunk. ez volt kb 3 órakor. Elsétáltunk a Bajcsyn a Nyugatiig, majd a körúton egészen a Margit híd budai hídfőjéig. Ekkor összességében már több mint egy órája nem jött 931-es. Ekkorra már a kedvünk is elment a várakozástól, nehogy megint úgy várjunk egy órát, hogy nem érkezik a buszunk. úgyhogy hívtunk egy taxit, ami egészen hazáig elvitt minket.

Ez eddig okés, de legalább az olyan járatokon, ahol nagy a járatok közti idő, miért nem lehet arra ügyelni, hogy rendben közlekedjenek?

Szép napot mindenkinek!

D

komment komment Címkék: budapest közlekedés bkv éjszakai menetrend utas panasz észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása