BKV-Figyelő

Három éve képtelenek megjavítani a kijelzőt a HÉV megállóban

BKV figyelő.hu

2009.08.12
11:50

Valaki nagyon sok pénzt zsebre rakott a HÉV megállókban lévő kijelzők felszereléséért. A fejlesztés maga jó, hisz a menetrend olvasása nélkül tudnánk, mikor jön a következő vonat, de az indulási idő helyett azt a nagyon hasznos információt írja ki, hogy „Figyelje a menetrendet!”. A hiba a Szentendrei és a Csepeli HÉV vonalán is megtalálható.

Tisztelt Ügyfélszolgálat!

Nem tudom, Önök illetékesek-e a kérdés megválaszolásában, vagy sem. Ha nem így lenne, kérem, hogy továbbítsák levelemet az illetékesnek.

Csepelen, a Tanácsház téren lévő HÉV megállóban évekkel ezelőtt felállításra került két ledes kijelző/információs tábla, ami az utasokat hivatott tájékoztatni. Én korábban ritkán, mostanában viszont minden nap ott szállok fel a HÉV-re, és feltűnt, semmi más nem látható a kijelzőn, mint: "Kérjük, figyelje a menetrendet!" Ez az elmúlt 3 évben folyamatosan így volt.

Kérdésem: Mikor jön el a pillanat, hogy ezt a szöveget lecserélik, és tényleges információt szolgáltatnak a menetrenddel kapcsolatban?

Arról nem is beszélve, hogy a megálló karbantartása hiányos, illetve a helyi "erőknek" köszönhetően szinte folyamatosan meg van rongálva a hirdetményeket, menetrendet tartalmazó tábla, így a menetrend vagy egyáltalán nem, vagy hiányosan olvasható.

Arra is kíváncsi lennék, hogy ennek a jelenleg használaton kívüli eszköznek a beszerzése vajon mennyi pénzébe került az adófizetőknek.

Sajnos nem tartom valószínűnek, hogy erre a kérdésemre választ kapok, viszont többek között az ÉN adóba befizetett forintjaimból is költöttek erre az eszközre, ami az én kényelmemet is hivatott szolgálni és szívesen venném, ha végre hasznát is venném.

Előre is köszönöm szíves válaszukat!

Üdvözlettel: V. Orsolya

komment komment Címkék: budapest bkv hév utas panasz kijelző tájékoztatás észrevétel csepeli szentendrei

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása