BKV-Figyelő

Félezer dolgozóval szúr ki a BKV

BKV figyelő.hu

2009.08.31
07:00

Megint ott spórol a BKV, ahol nem kellene, az utasokon. Szeptember elsejétől a 36-os busz nem érinti a MegaPark bevásárlóközpontot, így aki ezzel a busszal ment dolgozni (vagy vásárolni) az vagy rászokik a sétára, vagy ácsorog a megállóban és várja az ingyenes Tesco buszt (ha lesz):

Kedves BKV-figyelő!??

Szeptember 1-től a 36-os busz nem érinti az erzsébeti Megapark bevásárlóközpontot, ami nemcsak a környéken lakó, tömegközlekedő vásárlóknak lesz rossz, hanem a Tesco és a MediaMarkt dolgozóinak is. A megszűntetés oka, hogy a BKV felbontotta a szerződést a Tesco áruházzal (gondolom nem fizettek). Igéretek szerint a Tesco biztosít majd saját ingyenes buszjáratot Pesterzsébet Városközpont irányába. Ez eddig rendben is van, csakhogy a következő a probléma:??

Este minden óra 00-kor és 30-kor indul majd az ominózus járat. Abba pedig biztos nem megy bele a munkáltató, hogy elérjék a 21:00-ig dolgozók az akkor induló járatot. 50-kor elindulás a melóhelyről szóba se jöhet, sok vásárló még akkor szédeleg be valamiért, meg nehogymár munkaidőt kelljen módosítani.??

Tehát két választási lehetőség maradt: Vagy ácsorgunk a 21:30-asig (télen happy lesz...), vagy 15 percig hátul a susnyáson és csövestanyán keresztül a vaksötétben kicaflatunk a délpesti korházig?(kipróbáltuk, egyedül nem valami biztosnágos) és ott szállunk fel BKV buszra.??Több munkatársam is a ráckevei HÉV-vel és MÁV-val jár haza, melyeket eddig?simán elértünk a 21:20-kor induló 36-os busszal (Torontál utcánál a HÉV 21:46-kor van).

Namármost az első megoldás szinte lehetetlen, mert ahhoz nagyon kellene repesztenie a 21:30-as "gazdaságos járatnak", hogy ne késsük le a vasutat. A következő HÉV/vonat 1 óra múlva indul legközelebb.?? Kérdem én mindenki nevében: hamár a BKV-nak ennyire nagy terhet jelent, hogy egy kis kitérőt tesz a 36-os az áruházakhoz, miért nem úgy oldják meg a Tesco busz?menetrendjét, hogy a 9-ig dolgozók ne szívják a brét?

Nem mindenkinek van autó a hátsója alatt,? de ez az egész gondolom MEGINT olyan két nagyokos vitája miatt alakult ki, akik életükben nem?tömegközlekedtek.??

Üdv. - LacusBP

komment komment Címkék: budapest bkv busz tesco utas panasz észrevétel 36 os megapark paraméter könyv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása