BKV-Figyelő

Hiába várta a buszt, kiderült, nem is arra jár

BKV figyelő.hu

2009.09.07
09:10

Olvasónk hiába várta a 212-es buszt majd’ 1 órán keresztül a BAH csomópontnál, a Kongresszusi Központ megállóban, ahol a busz menetrendje ki van téve, kiderült, a busz nem is áll meg abban a megállóban, a menetrendet mégis kitette valaki. Menetrend és utastájékoztatás tekintetében a MÁV sincs a toppon, ezt a MÁV-figyelőn elolvashatod, ha ide kattintasz!

Tisztelt BKV, kedves olvasók!

2009. 09. 05.-én a BAH csomópont (Kongresszusi Központ) névre hallgató megállóban vártuk a 212-es autóbuszt, menetrendje ott volt a többi közt, így joggal gondolhattuk, hogy a busz érkezni is fog. Ez természetesen nem történt meg, így egy óra várakozás után érdeklődtünk a telefonos ügyfélszolgálatnál, ahol azt a választ kaptuk, hogy a buszok rendben közlekednek, nem volt járatkimaradás.

Ekkor vált gyanússá és ezután jöttünk rá, hogy a menetrend a fent említett megállóba hibásan lett kitéve, ott 212-es busz nem jár. Ehelyett a BAH csomópont (Budaörsi út) megállóban állnak meg és onnan mennek tovább. Így naponta nem tudom hány embert tévesztenek meg, remélem nem szándékosan történt a kihelyezés, mindenesetre kérem a tisztelt vezetőséget, hogy a hibásan, rossz helyre kitett menetrendet onnan távolítsák el és ha gondolják, fájdalomdíjként -mivel gondolom olyan sok felesleges menetrend van, hogy mindenhová kiteszik őket- küldjék el nekem postai úton.

Üdvözlettel: J. A.

komment komment Címkék: budapest bkv busz ügyfélszolgálat menetrend levél utas panasz tájékoztatás észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása