BKV-Figyelő

A BKV szerint jár még a harminc éve megszűnt 15-ös villamos

BKV figyelő.hu

2009.11.27
07:00


A nagyításhoz kattints a képre!

A 133-as busz az Árpád híd és a Lehel tér között közlekedik, a város pesti oldalán. Ezt azért fontos kiemelni, mert a BKV szerint erről a buszról a Pannónia utcában átszállhatunk a Szentendrei HÉV-re, ami ugye a város budai oldalán jár. A Népfürdő és a Sporttelep megállóban (még mindig Pest) átszállhatunk a 118-as buszra, ami szintén Budán jár, nem érinti a pesti oldalt, így ezeket a megállókat se (ahogy a 218-as busz se). A 137-es és a 237-es buszok is Budán járnak, a BKV szerint mégis megállnak a Népfürdő utcánál, Pesten. A 86-os, a 109-es és a 206-os buszok közül egyik sem áll meg a Sporttelep megállónál, nem is érintik, messziről elkerülik, főleg a 86-os, ami kizárólag Budán jár. A Viza utcánál se a 118-as, se a 134-es nem áll meg. Előbbi még mindig budai busz, utóbbi pedig csak az Árpád hídig jár. Legviccesebb talán a Csanády utca, ahol a BKV közlekedési szakemberi szerint átszállhatunk a 15-ös villamosra is. Ezzel csak egy a baj: ez a villamos 1977. november 17-én megszűnt.

Olvasónk a képet tegnap reggel készítette. A képen az új típusú matricás tábla látható, melyet a 2008-as paraméterkönyvvel vezettek be. Ha te is láttál hasonló hibát, akkor fényképezd le, és küldd el nekünk, a bkvfigyelo@gmail.com címre!

komment komment Címkék: budapest hiba bkv busz utas panasz tábla tájékoztatás észrevétel félretájékoztatás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása