BKV-Figyelő

Összefirkálta a villamost, majd kirúgta az ablakát

BKV figyelő.hu

2009.11.27
11:30

A lenti történet főszereplője egy 10 éves gyerek, aki társaival együtt a 14-es villamoson utazott. A gyerek összefirkálta a villamos oldalát, üléseit, majd kirúgta a jármű ablakát. A villamoson egy utas sem volt, aki a padlóba verte volna a kissrác fejét vagy rendőrt hívott volna. A csoport később átszállt a 3-as metróra, ahol folytatódott a móka. A gyerek menet közben a vonat ajtaját is kinyitotta:

Kedves BKV-figyelő!

November 21-én mentem haza Kőbányára, Újpestről. Káposztásmegyerről indultam a Megyeri 14-es villamos végállomásából. Egy megállóval később egy kisebb csapat fiatal felszállt a villamosra. Látszott kizüllök, hogy van egy ki ha én nem nagyon kemény 10 éves akiről ez a sztori szól is. A lényeg annyi, hogy az illető fiatalember a 14-es villamoson úgy érezte milyen jó vicc lenne ha ő elkezdene firkálni üvegre/ülésre mindenre ami csak a villamoson van. Az egyik legmegdöbbentőbb dolog számomra mégis az volt amikor az illető kirúgta a villamos ablakát.

Társai nem egyszer rászóltak, hogy hagyja abba, miért kell neki ezt csinálni mit ártott neki az a szerencsétlen villamos. A legmegdöbbentőbb dolog mégis csak a 3-as metrón kezdődött, ahol az illető ,,ki ha én nem" főszereplőnk elkezdett szórakozni a metróval. Firkálás természetesen ott is jelen volt ,,mert miért ne?" az úgyis olyan trendi. Társa ismételten rászóltak, hogy fejezze már be mert a tökük tele van, hogy ezt csinálja. Az illető csak azért is rákezdett. Folytatta az ajtóval való szórakozást. Oda tette a kezét, lábát annak érdekében, hogy az ajtó ne csukódjon be. Itt már ott voltak sokan, hogy lecsapják az illetőt mert többszöri rászólásra sem hagyta abba. Utasok és én is mondtam hogy kihívjuk a rendőröket vagy fejezze be azonnal. Illető kb. felénk köpött, hogy mit szólunk be neki.

Ezek után egy életveszélyes mutatványt hajtott végre. Kezét oda csukatta a metró ajtóval és mivel a metróvezető úgy látta, hogy az ajtó csukva ő menet közben kinyitotta az ajtót és kinézett az ajtón mi van odakinn. Az illető társaság nagy k... anyázással szállt le a metróról és üvöltötte le az illető feltehetőleg Káposztásmegyeren lakó ki ha én nem helyi menőcsávó fejét, hogy ezt miért kellet.

Amilyen gyorsan csak tudtak eltűntek az Árpád hídi állomáson. Be kéne vezetni végre azt a rendszert, hogy bekamerázni a járműveket. személyiségi jogok ide vagy oda, az ilyen p... miatt muszáj.

Üdvözlettel.: egy utas!

komment komment Címkék: budapest bkv metró kamera villamos utas panasz rongálás észrevétel vezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása