BKV-Figyelő

Kiesett egy alkatrész a buszból, de hidegen hagyta a buszvezetőt

BKV figyelő.hu

2011.04.29
17:05

Látszólag nem zavarta a 16-os busz vezetőjét, hogy tegnap este az Országház utcánál kiesett egy alkatrész a buszából. Egyszerűen csak megállt, ajtót nyitott, hátrasétált a kiesett alkatrészért, maga mellé tette a fülkébe, majd hajtott tovább a végállomás felé. Az utasok többsége már a jelenet felénél elhagyta a buszt. A levél hajtás után olvasható.

Kedves BKV-figyelő!

Tegnap (04. 28.) a Moszkva térről kb. este 6-kor induló 16-os buszon ültünk a barátnőmmel, mert gondoltuk, a várnegyeden keresztül közelítjük meg a Tabánt. Az Országház utcába érve olyan hangot hallottunk, mint amilyen egy frissen házasodott pár autójának van: mintha tucatnyi konzervdobozt kötöttek volna a buszra. Az utcában sétálgató turisták nagyon mosolyogtak.

A sofőr észbe kapott, megállt, majd visszasétált kb. 50-60 métert és egy alkatrészt talált az úton. Mivel a busz továbbment, gondolom, nem volt végzetes gond. A sofőr betette az alkatrészt a vezetőfülkébe és elhajtott (az utasok kb 90%-a leszállt addigra). A sofőr arcát befeketítettem, nem akarok neki gondot.

Üdv: microlas

komment komment Címkék: budapest kép bkv busz vár levél ikarus utas panasz midi észrevétel vezető műszaki hiba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása