BKV-Figyelő

Felnyársalta egy gyalogos lábát a sínből kiálló rozsdás vasdarab a Török Flóris utcában

BKV figyelő.hu

2011.06.17
05:56

Mentőt kellett hívni ahhoz a gyalogoshoz, akinek felnyársalta a lábát egy sínből kiálló vasdarab a pesterzsébeti Török Flóris utcában. Az esetről egy olvasónk számolt be, ő segített a bajbajutott utason, ő hívott hozzá mentőt, és a kiérkező ápolók tanácsára ő készítette a fent látható képet is. A helyszínt sajnos nem ismerjük, így nem tudjuk, hogy a gyalogos mit keresett a sínen, de olvasónk állítása szerint ezen a szakaszon nincs járda, ezért közlekedett a sínek között a gyalogos.

Tisztelt BKV-figyelő!

Tegnap (06. 15.) sikerült az alábbi történetbe keverednem. Szokásos délután kutyaséta alkalmával töltöttük időnket a futtatóban. Odabicegett egy lány a kerítéshez. Kérte, hogy egy pillanatra menjünk oda. Nagyon halkan beszélt, alig tudtuk kivenni a szavait. Aztán a megdöbbenés. Csurom vér az egyik lábfeje. Kiderült, hogy a villamossínből kiáll egy jókora kard méretű rozsdás darab és ez felnyársalta. Kihívtuk a mentőt. A diszpécser még elmondta, hogy fektessük le, emeljük meg a lábát és szorítsunk rá valamit. Szerencsére 5 percen belül kiértek.

Minden elismerés a mentőszolgálaté. A kiérkező segítség javaslatára lefényképeztük a síndarabot, a mentőt és felírtuk a mentő autó rendszámát. A történethez hozzátartozik, hogy ez Pesterzsébeten a Török Flóris utcán történt, ahol köztudottan nincs járda, csak a sín. Igazából ki az, akinek megfordul a fejében, hogy egy villamossín felnyársalja. A lány sokkal rosszabbul is járhatott volna. Remélem, a mai nap folyamán fejvesztve rohannak a BKV szakemberei eltüntetni ezt a veszélyforrást, valamint felkeresik a sebesültet és felajánlanak neki valamilyen kártérítést. Én személy szerint ajánlottam, hogy pereljen, mert ez a minimum. Miután elment a mentő és mi is megnyugodtunk, az alábbi képeket készítettük.

Szerintem megfelelően illusztrálja a BKV gondatlanságát. Kérdezem én, hogy mi van akkor, ha esetleg beleesik valaki ebbe a rozsdás vasdarabba. A történet vége, hogy a lányt elvitte a mentő, a lábát összevarrták, kapott pár injekciót. (Senki figyelmét ne kerülje el a síndarabon látható vér.)

komment komment Címkék: budapest hiba bkv baleset villamos mentő panasz sín észrevétel gyalogos műszaki hiba

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása