BKV-Figyelő

Goldenblog: YouTube ösztöndíjat nyert a BKV-Figyelő

Király Dávid

2013.09.13
14:28

goldenblog2013_200mw.pngA YouTube ösztöndíját és a blog.hu egyik közönségdíját nyerte a BKV-Figyelő a hvg.hu idei blogversenyén, a Goldenblogon. A blogot a civil kategóriában indítottuk el, a közönségszavazáson az ötödik, a zsűri pontozása szerint pedig a második helyet értük el.

A kategóriában az előbbit az Élet az illatoson, utóbbit A város mindenkié blog nyerte, nekik - és valamennyi díjazottnak - ezúton gratulálunk. A blog.hu különversenyének közönségszavazásán a BKV-Figyelő a 9. helyet érte el.

"A BKV fikázása népsporttá vált, még az is ezt teszi, aki 20 éve ki sem szállt az autóból, vagy azzal henceg, hány éve nem vett jegyet. Ez a blog nem egyszerű panaszláda, ahova boldog-boldogtalan leírhatja, milyen atrocitások érték a buszon, a szerkesztők kommentjeivel válik hitelessé minden. Azon túl, hogy a közösségi közlekedés fejlesztése a cél, nem feledkeznek meg arról, hogy ez az utasokon – vagy épp az ablakokat betörő vandálokon – is múlik" - írta a BKV-Figyelőről Neizer Anita, a hvg.hu főszerkesztő-helyettese, a zsűri tagja.

A YouTube idén először osztotta ki ösztöndíjait az egyes kategóriák 10 legjobbja között. A győztes bloggerek - mint írják - "Magyarországon egyedülálló lehetőségként a YouTube szakértőitől kapnak testreszabott képzést. A YouTube szakértőinek tanácsai fogják segíteni az ösztöndíjasokat abban, hogy hogyan alakítsák ki csatornájukat, hogyan építsék fel videóikat és a csatorna “műsorát”, hogyan gyűjtsenek és tartsanak meg minél több nézőt. A képzés elvégzéséről a YouTube oklevelet ad az ösztöndíjasoknak. Minden ösztöndíjas blognak fél éven át havonta négy óra professzionális stúdiókapacitást biztosít a YouTube Budapesten."

Köszönjük az ösztöndíjat a YouTube-nak (Google-nak), a különdíjat a blog.hu-nak, a szervezést a hvg.hu-nak, a legnagyobb köszönet azonban nektek, az olvasóknak jár, akik immár több mint hat éve követitek a BKV-Figyelőt, írjátok az észrevételeiteket, külditek a fotókat, videókat. Külön köszönet azoknak, akik a BKV-Figyelőre szavaztak a Goldenblog közönségszavazásán. 

komment komment Címkék: díj YouTube Goldenblog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása