BKV-Figyelő

Hét perc rodeó a 170-esen

Király Dávid

2014.01.23
14:56

Becsukódó ajtók, megállóban hagyott utasok, hirtelen fékezések és random indulások tarkították István utazását, amelyről olvasónk a BKV-Figyelő Facebook-oldalán számolt be.

A 170-esen a KXM-033 vezetője elég baromarcúnak tűnt, a buszon és környékén mindenki vigyázzon! 7 perc alatt a produkciója: az Árpád üzletháznál egy idős néni próbál felszállni a csomagjával, nagy nehezen sikerült is neki, mutatta a bérletét mire a vezető a mutogatásával azt akarta kifejezni, hogy ez hülye (arc előtt a kezét jobbra-balra 2-szer) a néni nézett is rá utána hogy ez mit akar...

Volvo_Alfa_Localo_wiki_hunyadym.jpgA kép csak illusztráció (Fotó: Wikipedia/Hunyadym)

Elindult, Árpád Kórház: megáll, nyitja az első ajtót, valaki felszállt, közben a 2-es ajtótól (kívül) elindultak az első felé bérlettel a kézben, de mire odaért a csávó, addigra becsukta az ajtót és elindult (első ajtós busznál a 2. ajtótól legközelebb fuss, mert ha sétálsz, "nem azzal a busszal akarsz menni" alapon elindul. Ne mondja, hogy nem látta a tükörből, mert tisztán lehetett). A megállóban a férfi csak széttárta a karját aztán egy középső ujj is villant, mivel nem állt meg a busz...

Az Árpád Kórház és a Víztorony közötti első lámpánál jó 30-ról hirtelen fék és megállt a zebrán, a lámpát így már nem láthatja... Egy csaj ott épp a villogó zöldön futott még át, de közben ő elindult (amikor a busznak a lámpa bőven piros volt, gondolom találomra indult el) aztán észrevette a csajt és olyat fékezett hogy csak úgy repkedtek az utasok a buszon... (átvitt értelemben, mielőtt "nincs szárnyuk az embereknek").

Na, ott elindult, de a lámpa akkor lett piros-sárga amikor a 2-es ajtó volt mellette (gondolom ezt is találomra). A Víztorony és a Hubay között a felüljárón a külső sávban áll a hosszú sor, előttünk az autó indexel jobbra, hogy besorolna, erre a buszvezető még rá is gyorsít és persze aztán megint akkorát fékez...

Hubay Jenő tér. A 3-as ajtó olyan lassan nyílik, hogy az elsőn hárman felszállnak, mire ott egy embernyi hely van az ajtó két nyíló szárnya között... Ott el is kezdte már zárni, aztán valahogy a tükörből nem látta véletlenül sem, hogy ott még valaki leszáll. Egynek sikerült, a másik a buszon maradt (alsó lépcső), utána nyomkodta is a jelzőt de hát hiába.

Széchenyi téren meg az előtte lévő 104-eshez is csak 3 centi kellett hogy ne kapja hátba... és még utána is nekiáll rodeózni... Hülye barom...

komment komment Címkék: buszvezető 170-es busz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása