BKV-Figyelő

"Ma újjászülettél, adj hálát érte!"

Király Dávid

2014.04.24
14:54

Egy csuklós busz körülbelül 17 tonna. Egy túl közeli találkozás során csak te húzhatod a rövidebbet. Figyelj jobban, mint az a srác, akit csaknem kivasalt a 133-as! Gábor levelét tekintsük figyelmeztetésnek: a közlekedés - mint mondják - veszélyes üzem. Egy pillanatnyi figyelmetlenség is végzetes lehet. 

Üzenném annak a töketlen öngyilkos baromnak, aki ma reggel - 2014. április 18., 08:20 körül - a Budafoki úton a Csíky utcánál belépett a 133-as busz elé körülnézés nélkül, hogy nemcsak, hogy ő volt a hülye - és még neki is állt feljebb - de utána besietni a Műegyetem K épületébe bocsánatkérés nélkül még bunkó dolog is.

feknyom.jpg

 Emellett örüljön, hogy a sofőr ennyire magánál volt, és nem vasalta ki... Mivel az első ajtónál voltam, volt szerencsém végig nézni, és sajnálom a sofőrt, aki a szívére vette a dolgot, ellentétben veled... Azzal pedig, hogy kijelölt gyalogátkelőn mentél át, ne is takarózz, mert méterekkel előtte léptél ki a busz elé.

Ma újjászülettél, adj hálát érte! Respect a sofőrnek, és sok kitartást!

komment komment Címkék: gyalogos 133 as busz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása