BKV-Figyelő

Magát 47-esnek mondó villamos

Király Dávid

2014.09.12
16:43

Furcsa hely ez a Gellért tér. Én például rendszeresen szállok fel a Batthyány térre közlekedő villamosra, noha a Deákra akarok menni. Oké, ez az én hülyeségem. Zoltán is a Deákra akart menni, ő ráadásul a megfelelő villamosra szállt fel. Aztán mégis a Batyin kötött ki. Furcsa hely ez a Gellért tér.

Kedden délután 17:58-kor a lenti képen szereplő, 1473 számú, magát 47-esnek mondó villamos a Gellért téren a várakozásokkal szemben nem fordult rá a Szabadság hídra, hanem tovább ment a rakparton, 41-esnek képzelve magát és nemsokára megpihent a Batthyány téren (a fotó ott készült).

skizovillamos.jpg

Az ablakban szereplő tábla (hogy ti. Budafok Kocsiszín lenne a végcélja, nyilván tévedésből van ott, hogy az utasok zavarát még jobban fokozza.) A villamos elsőre (másodikra, meg sokadikra is) teljesen 47-esnek tűnt: nem csak a rajta levő szám, hanem a táblák bent, sőt a Gellért téren a FUTÁR is a Deák teret írta végállomásként.

A változásról "nyilván" szükségtelen volt az utasokat tájékoztatni, mi közük hozzá, a jegyükért valahová csak eljutnak, így sem hangbemondással, sem a FUTÁR-on senkit nem értesítettek. 

komment komment Címkék: skizofrén Szent Gellért tér Batthyány tér 47-es villamos

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása