BKV-Figyelő

Omladozik a kettes metró állomása - 2. rész

BKV figyelő.hu

2007.07.28
16:10

Új képek a kettes metró állomásairól. A BKV annak idején azt mondta: „ Aki egyetlen hibát is talál a felújított metróállomáson, egy éves bérletet kap.” 11 évre meglehetne a bérletem, szuper! Nekem bőven elég egy is, kíváncsi vagyok, a BKV mennyire tartja be az ígéretét! Várom a BKV levelét, hogy mikor, és hol vehetem át a bérletet! Köszönöm!

A matrica nem örök életű



Nem volt mindenhol elegendő szilopalszt



Kavics pótlás ceruzával



Megviselt már az óra is



Ha egyszer valamit felújítanak akkor nem értem, miért kell össze vissza foltozni?



"Anyagfáradás"



Itt csak egy díszelem hiányzik



Jól látható a beázás



Néhány helyen tökéletesen passzol. Itt nem...



A felújítás egyik legnagyobb spórolása a Deák téren található. A megálló falát díszítő követ nem polírozták meg, egyszerűen csak lelakkozták. Az egész úgy el van folyva, mint itt látható. Ronda!



Balesetveszélyes


komment komment Címkék: hiba bkv metró felújítás 2 es

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása