BKV-Figyelő

Horogkereszt, piros csillag

BKV figyelő.hu

2007.08.01
18:47

Tisztelt BKV.figyelő.

Ma reggel a Deák téri aluljáróban mentünk lefelé a metróhoz a párommal, miközben mutattuk az érvényes bérletünket az ellenőröknek az egyik ellenőr utánunk kiabált hogy kéne még mellé egy horogkereszt!!! Először nem értettük hogy ez nekünk szól? Már a mozgólépcsőn voltunk így a fejünket fordítottuk vissza és láttuk hogy az ellenőr felénk bólint és a páromra mutat. Így visszamentünk a másik mozgólépcsőn és kérdőre vontuk hogy mit jelent az hogy "kéne még mellé egy horogkereszt". Mire az ellenőr a párom pólójára mutatva azt mondta tudnunk kéne hogy milyen jelvényt!! hord. Nos nem volt rajta jelvény a pólója a következőképpen néz ki egy sima divat póló rajta márka felirattal és öt darab egymás mellett elhelyezkedő ötágú s.piros csillaggal.

Szóval emiatt a póló miatt mondhatni a bkv.ellenőr az érvényes jeggyel utazó páromat lefasisztázta, és persze kommunistázta. Bementünk a forgalmi irodába hogy panaszt tegyünk ők felhívták az illető "főnökét" a párom beszélt vele hogy mi lesz a következménye az ellenőr részéről azt nem tudom. De azt érdekes volt hogy az ellenőr utánunk jött a forgalmi irodába és még ott is fennhangon hangoztatta hogy a pólón a sormintával van problémája. Mikor mondtuk neki hogy ezt majd a főnökével beszélje meg beleröhögött a képünkbe.

Természetesen a vonal túlsó végén az illető elnézést kért és ígérte hogy felelősségre vonják az ellenőrt , de én nem hiszem. Úgy látszik a verekedés után a le fasisztázás jön ha valakin az ellenőr szerint nem megfelelő póló van. Felháborítónak tartom hogy ilyen embereket alkalmaznak. És érdekes hogy megmerik ezt tenni hogy halál lazán beszólnak az utasoknak!

Üdvözlettel: Krivánszki Ildikó, egy utas.

komment komment Címkék: bkv metró ellenőr utas észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása