BKV-Figyelő

"Mutasd meg a csöcsödet is!"

BKV figyelő.hu

2008.05.01
07:56

Sziasztok!

Egy ellenőrös esetet osztanék meg ami pár órája történt velem: Este (04.29) 8-9 óra között Westendből igyekeztem hazafelé 2 jóbarátommal a kék metró irányába. Mikor beértünk a metró területére láttuk, hogy 3 kellemesen diskuráló a honi legnépesebb kissebbséghez tartozó ellenőr áll a mozgólépcső lejáratánal. Ránézésre azok a "rosszarcú" fajták, akikről minden előítélet-mentes embernek a fejében is azonnal valami negatív gondolat fogalmazódik meg. Ahogy közeledtünk és szedtük elő a bérletünket feltűnt, h velünk együtt egy divatos huszonéves lány is a bérletét keresgéli menet közben.

Amint felmutattam a bérletet kiderült, h ellenőreink nem is hazudtolták meg önmagukat. A mögöttem jövő lánynak hangos: "Mutasd meg a csöcsödet is!" kiáltással adták tudtára a BKV új utasbarát politikáját. Ezek után nem is csodálkoztam mikor mellettem elsuhanva leparasztozta őket magában.

Kérdem én: A BKV-nál már ENNYIRE alacsony a szint?! Nincs ember aki egy 5 perces elbeszélgetés alatt kiszűrné a nem megfelelő embereket, vagy már ennyire minden mindegy csak fel kell tölteni valahogy a létszámkeretet?

Üdvözlettel: Dani

komment komment Címkék: budapest bkv metró ellenőr beszólás biztonsági

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása