BKV-Figyelő

Teszteljétek a BKV új weboldalát!

BKV figyelő.hu

2009.11.24
08:00

Bár a BKV-figyelő szemfüles olvasói már két hónappal ezelőtt kipróbálhatták a BKV új weblapját, a közlekedési társaság csak múlt pénteken mutatta be hivatalosan az egy éve készülő oldalt. A zártkörű bemutató után most ti, az Index és a BKV-figyelő olvasói találkozhattok először a BKV megújult weblapjának béta verziójával, ha a következő képre kattintotok:

A jelenlegi weblap elavult, külsős cég tulajdona, akik lassan, drágán frissítik. Ezzel szemben az új oldal a BKV-é, a diszpécserek is hozzáférnek, így a nem tervezett forgalmi változásokról (baleset miatti terelés, stb.) azonnal értesülhettek. Az új útvonaltervező (ami már utazástervező) pedig össze sem hasonlítható a régivel.

Az új oldal nem végleges. A beérkezett észrevételek, javaslatok alapján a cég dolgozói még rengeteget fejlesztenek rajta a következő hónapokban. Használjátok, teszteljétek és kritizáljátok, ugyanis a ti véleményetek is számít. Véleményeteket, észrevételeiteket a hozzászólások között írhatjátok le, de elküldhetitek nekem e-mailben is a bkvfigyelo@gmail.com címre. Minden használható észrevételt továbbítok a BKV illetékeseinek. Az új weblap információink szerint még karácsony előtt leváltja majd a régit.

Én egyelőre nem mondok véleményt a weblapról, legyen ez a ti feladatotok!

komment komment Címkék: budapest internet bkv ügyfélszolgálat tájékoztató bemutató javaslat weblap észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása