BKV-Figyelő

Karácsonyi díszben a 2-es villamos

BKV figyelő.hu

2009.12.06
04:20

December 5-től ünnepi villamos jár a 2-es vonalon. Most először jár Budapesten is karácsonyi villamosjárat, melynek különböző változatait külföldön is élvezhetik kicsik és nagyok egyaránt. Az ünnepi villamos hétköznapokon 17.00 - 20.00 óráig közlekedik a Boráros tértől a Jászai Mari térig, 20.00 - 23.00 óráig a Közvágóhídtól a Jászai Mari térig, hétvégén pedig szintén 17.00 - 23.00 óráig a Közvágóhídtól a Jászai Mari térig. Olvasónk képeiért és élménybeszámolójáért olvass tovább!

Kedves BKV-figyelő!

Mindenképpen egy pozitív BKV-s dolog, ezért lehet hogy megér egy bejegyzést.

A BKV a december 5-től karácsonyi villamost közlekedtet esténként, 17:00 után a 2-es vonalon egészen január elejéig (a részletek a megállókban). A két szerelvényből álló UV-ra az eddigiekkel ellentétben nem kell külön nosztalgia jegy. Sikerül két kört mennem vele az első napon, és csupa pozitív megnyilvánulást láttam, mind az utazók, mind a járókelők/autósok között. A turisták pedig élénken érdeklődtek, hogy mi is a járat, amin vannak.

A mai napon 17-20 között volt mikulás is, és egész este szaloncukrot osztott a személyzet minden új utasnak.

Üdv: Hoszi

Olvasónk további képeiért kattints ide!

komment komment Címkék: budapest bkv képek akció villamos uv utas észrevétel dicséret 2 es

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása