BKV-Figyelő

Teszteltük a metrópótlót! (Örs v. tere ? Blaha L. tér)

BKV figyelő.hu

2007.06.15
15:52

Munkatársunk június 15-én délelött letesztelte a metrópótló buszokat mind két irányba.
Panasz nem érkezett, a délelötti forgalom ellenére a menetidő is csak 16 perc volt. ÖsszefoglalóÖrs vezér tere (11:24): Alig hogy beállt a busz és felszálltak az utasok indultunk is. A megállóban kb. 10ember maradt, Ők is felfértek volna, más okból nem szálltak fel. Ülőhely is van 1-2, 10-12ember áll csak. Légkondi nagyon gyatrán működik

 
Pillangó utca (11:26): Leszálló alig van, csak 1-2 ember. A megállóban senki nem maradt, mindenki felszállt. A Menetidő szép, csak 2 perc volt! Ülőhely nincs!

 
Stadionok (11:32): A metró menetrendrendhez képest 4 percel volt több a menetidő, ez szinte semmi. Előző megállóhoz képest kicsit több, 5-6ember szállt le, a megállóban senki nem maradt. 1 Ülőhely

 
Keleti Pu. (11:36): a metróhoz képest csak 2 percel jöttünk többet, ezis elég elfogadható. Itt viszont már sokkal több a leszálló, 12-14 ember lehetett, a megállóban senki nem maradt, mindenki felfért. 2 Ülőhely!

 
Blaha Lujza tér (11:40) : Az előző megállóhoz hasonlóan itt is csak 2 percel volt több a menetidő.

 

 
A menetidő a metróhoz képest a duplája volt. Az Örs vezér terétől a Blaha Lujza térig 16perc alatt jutottunk el, metróval ez az idő 8 perc. A buszon a klíma nem működött rendesen, ezért az utazás elött elfogyasztott innivalók nagyrészét mindenki kiizadta magából. A metrópótlás az időt nézve nem szerepelt rosszul, viszont volt egy két kifogásolható dolog. A metrópótlás egy jó erős 3ast kap tőlünk…

Amennyiben az utazásod során mást tapasztaltál, mint amit leírtunk, kérjük azonnal jelezd nekünk, hogy látod te a metrópótlást!

(Az ellenkező irányban és teszteltük a buszokat, ezekről holnap írunk majd)

komment komment Címkék: m2 metró pótlás metrópótló

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása