BKV-Figyelő

A 85-ös busz sem jár sűrűbben

BKV figyelő.hu

2007.07.06
19:21

Nemrég megállapítottuk, hogy a 4-es 6-os villamosok nem járnak sűrűbben, hiába ígérték ezt. Posyt azonban még a BKV sem tudja becsapni. Észrevette, hogy a 85-ös buszok sem járnak sűrűbben, hiába ígérték.
Szeretném, ha a neves publikum vetne egy pillantást a mellékelt képre. A kép az Örs Vezér terén készült, a 85-ös busz kiinduló végállomásán, 2007. 07.06-án, 14 óra 54 perckor. Egyébként volt ez több is; ez a kép telefon előkaparászását és kamera beüzemelését követő állapotot mutatja. Láttok benne furcsát? Láttok benne érdekeset vagy éppen vérlázítót? Ha nem, akkor ajánlok figyelmetekbe kettő darab dokumentumot: 1.) A 85-ös busz menetrendje, ami szerint 14 és 18 óra közt a 85-ös buszok tíz percenként követik egymást. 2.)

A nyári metrófelújítás tájékoztató szövege, melyből most idéznék egy rövidet: "A felújítás ideje alatt sűrűbben közlekedik az 1-es, 1A, 4-es, 6-os villamos, a Keresztúr-busz, a 9-es, 85-ös, gyors 85-ös, 98-as és gyors 98-as jelzésű autóbusz." Azt hiszem, ha a tájékoztató szerint sűrítették a járatokat, és mindemellett a VEKE és a BKV - kint a jó pajtások, vállt vállnak vetve - síkra szálltak egy jobb buszközlekedésért (komplett átszervezés és átkeresztelés), akkor nem engedhető meg az, ami a fenti képen látható.

Legalább hazudtak volna valamit. Mondjuk kikapcsolták vonla a kijelzőt vagy ilyesmi. Bár a nagy, következő indulásokat mutató táblán is ott volt feketén fehéren az indulási időpont.

Üdvözlettel: posy

komment komment Címkék: bkv busz felújítás észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása