BKV-Figyelő

Az első nap már villog

BKV figyelő.hu

2007.07.26
23:41

A BKV ma mutatta be hivatalosan az új buszmegálló táblákat, melyek GPS rendszerrel vannak felszerelve. A rendszer előnye, hogy percre pontosan kiírja, mikor érkezik a megállóba a busz, valamint azt is, hogy hány méterre van a megállótól. A táblába tájékoztató jelleggel egy hangszóró is be van építve, csak épp a nagy forgalomtól hallani nem lehet mit mond.

A BKV több milliárd forintot kíván költeni ilyen táblák beszerzésére - melyet én nem tartok jó ötletnek. Elég lenne a most működő rendszert fejlesztenék úgy, hogy a buszok végállomásánál óra jelezné mikor indul az adott járat.

Sajnos a BKV a Boráros téri órát sem tudta megjavítani hónapok alatt, nem értem miért kell addig ilyen fejlesztés?




 

KEZDŐLAP

komment komment Címkék: budapest bkv fejlesztés tábla tájékoztatás

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása