BKV-Figyelő

Fogyatékosok bérlete

BKV figyelő.hu

2007.08.29
00:25

Augusztus 27-én bent jártam az Akácfa utcában, a bérletpénztárban 2 db hivatalos ügyirattal /mellékelem/ és kértem, hogy a fiam részére a kedvezmény megadásával / ami jár/ éves bérletet szíveskedjenek kiadni.

Gondoltam, hogy mint a „tökéletes” embereknek, fényképpel ellátott bérletet fogunk kapni. Melyen lehetőleg nem olvasható nagy betűkkel az, hogy „tartósan beteg, súlyosan fogyatékos” diákról van szó. Kedves kolléganőjük azt mondta, hogy a hivatalos papír elegendő, azt hordozzuk magunkkal, és hogy az kielégítő lesz az ellenőrök részére. Hiába kérdeztem, hogy biztosan nem kapunk bérletet? A válasz az volt, hogy nem!


Kérem a kedves tisztelt BKV-t, segítsen nekem abban, ne kelljen a fiamnak olyan KONKRÉT iratot a zsebében hordani, ahol nyilvánosan olvasható az ő problémája. Nem szeretném neki elmagyarázni, hogy ő fogyatékos, és azt megélni, hogy a buszon, villamoson, stb… nyilvánosan ez ki is nyilvánuljon.

 
Kérésemet, hogy egy normál bérlet látszatában megkaphassuk a kijáró kedvezményt Önök elé tártam, és őszintén remélem, hogy az ügy megértésre talál.


Ha ebben a dologban Ön nem illetékes, kérjük szíveskedjen ezt a levelet a BKV berkeiben az illetékesnek továbbítani.

Fáradozását megköszönve

Üdvözlettel
Tóth Márta Anna
A levelet a BKV figyelő az illetékeseknek ( Kiricsi Karola, Regőczi Miklós, Antal Attila, BKV ügyfélszolgálat) e-mail formájában eljutatta. Remélve azt, hogy legalább ennyivel tudtunk segíteni.

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása