BKV-Figyelő

Re: Troli borított fel egy hölgyet

BKV figyelő.hu

2007.08.29
13:03

T. BKV figyelő!

2007. 08. 23.-án közölték levelemet „Troli borított fel egy hölgyet” címmel. Az észrevételemet elküldtem a BKV ZRt-nek is. Megérkezett a válasz, amit megosztok Önökkel. Érdekes, hogy a számomra lényegesebb problémára, a  durva hangnemre, és a segítség elmulasztására nem reagáltak. Illetve inkább szomorú!!!

Tisztelettel: Kukac


Tisztelt XY! 

Köszönjük, hogy észrevételével megtisztelte Társaságunkat.  Önnek okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Bejelentése alapján a munkáltató az érintett járművezetőt jegyzőkönyvileg meghallgatta. A vizsgálat alapján megállapításra került, hogy a járművezető az érintett végállomáson szabályainkkal ellentétben nem kellő körültekintéssel indult ki a megállóhelyről.

A forgalmi utasításunk kimondja, hogy a járművezető köteles a megállóhelyen minden olyan utast megvárni, akinél az utazási szándék észlelhető. Járművezetőnk ezt a kötelezettségét elmulasztotta, melyért a munkáltató figyelmeztetésben részesítette.

Levele alapján az érintett járművezető figyelmét felhívtuk a körültekintőbb munkavégzésre.

Köszönjük, hogy időt és energiát fordított arra, hogy írjon nekünk, Társaságunk járművein kellemes utazást kívánunk Önnek.

Budapest, 2007. augusztus 29.

                                  
Üdvözlettel: Szüts Katalin, ügyfélszolgálat-vezető

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása