BKV-Figyelő

Y forduló a Váci úton

BKV figyelő.hu

2007.09.06
15:05

 
Sziasztok,
 
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a BKV-nak, amiért ilyen élményben lehetett részem:
Ma olyat láttam, amit eddig még sosem: ma (2007. 09. 04) reggel 7:02 körül az XYZ-000-s rendszámú jármű a 2x3 sávos Váci út (a Lehel csarnok északi végénél lévő lámpás kereszteződésben) belső sávban megállt, indexelt, majd Y-fordulót bemutatva - a környező autósok döbbenete és hangos dudaszó kíséretében - megfordult és elindult a Váci óton a Nyugati felé. Erősödő reggeli forgalomban, szakadó esőben (utasok nélkül) és persze teljesen szabálytalanul. Ha egy kigyúrtkopaszbéemvés tesz ilyet, azt mondom "mennyé' donorjelölt, valaki már vár a vesédre", de hogy egy BKV-s buszt láthattam így... HIHETETLEN. Hasonló katartikus élményem legutóbb akkor volt, mikor egy kamiont láttam megfordulni az M0-áson, sok-sok éve, mielőtt az elválasztó betoncsík kiépült. DÖBBENET.
 
Üdvözlettel,
Gyuri
 

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása