BKV-Figyelő

Három hónapos a Figyelő

BKV figyelő.hu

2007.09.13
06:51

Épp ma van három hónapja, hogy beindult a blog. Ezen a napon kezdtem el ismerkedni a felülettel és megnézni, hogy is fog majd valóságot ölteni. Néhány napos tesztelgetés után, 15-én jelent meg az első post melyben a metrópótló buszról olvashattatok tesztet. Az első post megjelenése után nem telt el 3 nap és a Homár már fel is figyelt ránk, és egy külön cikket jelentetett meg a blogról. Az elmúlt 3 hónap alatt rengeteg dolog történt velünk. Többek között megkeresett minket a BKV, felvettük velük a kapcsolatot, és közösen próbáltunk megoldást találni egyes problémákra. Számtalan levelet küldtünk az ügyfélszolgálatra, illetve az illetékeseknek, melyre  többé kevésbé választ is kaptunk, és tudadták velünk a vizsgálatok eredményeit, melyeket szabálytalankodó alkalmazottak ellen kértünk. Úgy érzem, hogy van értelme folytatni a blogolást, és nem hülyeség az, amit csinálok. Ha az lenne, nem olvasnátok ennyien.


Számok:


A BKV figyelő júniusi indulása óta, 229 bejegyzés jelent meg, ezekhez eddig 6896 hozzászólás (komment) érkezett. A blogot három hónap alatt 129235 ember olvasta és eddig 388712 oldalletöltés történt. Ezek a számok mutatják, hogy igény van arra, amit csinálok. Igény van egy olyan blogra, melyben az utas megoszthatja olvasók ezreivel észrevételét, és leírhatja, milyen atrocitás érte a BKV járatain. Szeretném megköszönni a Homár illetve a MÁV blog szerkesztőinek a segítséget, és külön köszönetet szeretnék mondani az index.hu-nak, hogy ajánlót tettek ki a postokból a címlapra, így segítettek abban, hogy jelenleg a BKV figyelő az ország legolvasottabb és leglátogatottabb BKV-s oldala. A köszönet nem csak nekik, hanem az olvasóknak illetve a kommentezőknek is jár, akik napról napra visszalátogatnak, olvassák a bejegyzéseket és kommenteznek a nap 24 órájában.

Köszönöm!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása