BKV-Figyelő

Krónikus energiatöbblettel küzdő iskolások

BKV figyelő.hu

2007.09.18
07:16

Sziasztok!

Ma egy kellemes élményben volt részem a 8-as buszon, megosztom Veletek. Nem sokkal 14 óra előtt Farkasrétről utaztam a BAH csomópont irányába. A Sion lépcső megállónál a vezető megvárt három iskolás fiút (persze ezek nem köszönték meg...). A busz kiállt a megállóból, de pár méter után megfogta egy piros lámpa. A három srác közben verekedni kezdett egymással a vezetőfülke mellett. A vezető rájuk szólt, hogy viselkedjenek normálisan, de ezek szemberöhögték, és kicsit hátrébb folyatatták a rendbontást. A soför kiszállt a fülkéből, és a legnagyobb szájú gyereket leküldte a buszról (szóra nem indult, így kicsit segített neki :-) ). Közben a lámpa is zöldre váltott, utaztunk tovább. A fent maradt két srácnak ezek után valahogy sikerült normálisan viselkedni.

Csak látásból ismerem a sofőrt, de minden elismerésem az Övé. Mindenhol így kéne tenni, és nagyobb rend lenne a járműveken (tudom, iskolás korúakkal könnyű szembeszállni, de másokkal sem lehetetlen). A busz száma 13-40 volt. Remélem, egyre több hasonló esetről írnak majd itt ;-)

Üdvözlettel: GR

U. i.: Nagyon tetszik az oldal, csak így tovább!

komment komment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása