BKV-Figyelő

"Közöd hozzá kisköcsög?"

BKV figyelő.hu

2007.12.18
15:41

Kedves BKV Figyelő,

az eset kb. 1 órával ezelőtt történt velem (XII. 10, hétfő, 13:30 körül), Újpest-Központban. Szerencsére elég keveset kell e jóhírű cég járművein utaznom, de néha hamarabb odaérek metróval. Bérletem nincs, ilyenkor mindig veszek jegyet. Havonta 1x 230 Ft igazán belefér a költségvetésbe.

Most is így tettem, vettem jegyet, lyukasztok és igyekszem le a metróhoz, keresztül az ellenőrök sorfalán. Menet közben mutatom a jegyem, meg amúgy is tisztán látták, hogy lyukasztok, mivel épp teljesen üres volt a lejárat, csak a 4 ellenőr ácsorgott és baromkodott ott. Amikor kezemben a jeggyel odaérek az egyik mellé, nagyjából 10 centi közelről beleüvölt a képembe, hogy BÉÉÉÉRLETET. Persze nem kicsit ugrottam meg, baromira megijedtem. Ezen a kb. 25 év körüli fickó k****a jót röhögött a többiekkel együtt. Ezután megkérdeztem tőle ez mégis mi volt és ha már ilyen poénos akkor ugyan már mutassa meg az azonosítójt, mert jobb helyeken nem szokás 10 centiről mások képébe üvölteni. A válasz erre ez volt: "-Közöd hozzá kisköcsög?" Ezután jobbnak láttam inkáb gyorsan leosonni a metróhoz, mintsem egy jó kis verést kockáztatni.

Közben elgondolkoztam azon, hogy ezek az emberek elvileg a cég (BKV) és az ügyfél (utas) közötti kapcsolattartók jelen esetben. Szerintem ha én ilyen stílusban kommunikálnék cégem ügyfeleivel, akkor már rég kidobtak volna.

komment komment Címkék: budapest bkv ellenőr észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása