BKV-Figyelő

"Emese, most már indul a buszod!"

BKV figyelő.hu

2007.12.28
15:02

 

Tímea kedves olvasónk személyes problémájával fordult az Akácfa utcai BKV Ügyfélszolgálathoz. Az ott dolgozó ügyfélszolgálatos hölggyel (egyszerűség kedvéért hívjuk Emesének[klikk]) beszélgetésbe kezdtek, akár milyen érdekes, épp a BKV Figyelőről. Emese szerint itt csak hazugságokat lehet olvasni, és a Blog nem mérvadó a BKV számára. Aki tájékozódni szeretne, csak a BKV weboldalát olvassa.


Tímea így látta:

„Mondtam neki valamilyen hozzászólására, hogy a saját tapasztalataimon kívül szoktam tájékozódni az interneten. Kérdezte, hogy milyen oldalakat. Mondtam, hogy konkrétan a BKV-figyelőt, nagyon hasznosnak tartom. Erre azt mondta, hogy na az nem egy mérvadó oldal, csupa hazugságokat írnak. Ha a BKV-ról bármit tudni akarok, akkor az ő honlapjukat olvassam. Gyakorlatilag nem azt mondta, hogy akad a BKV Figyelőben hazugság, ami érthető lenne, hiszen akadhat kitalált sztori is, hanem hogy csupa hazugság.”

 

Kedves Emese!

Sosem mondtam, hogy a blogon megjelent cikkek 100%-ban valóságosak, hisz nem tudjuk Őket kivizsgálni, ez nem is a én feladatom, hanem az Önöké, de azt sem hiszem, hogy napi 2-3 cikk csak valótlan információkat közöl, főleg akkor, ha a levelek mellé kép vagy videó is társul. Kicsi a Világ, Emese.

 UPDATE: 2007. dec. 29. (13:06)

komment komment Címkék: bkv ügyfélszolgálat bkvfigyelo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása