BKV-Figyelő

Profi buszvezető a viharban

BKV figyelő.hu

2008.03.04
09:12

Tisztelt BKV-Figyelő!

Érdekes eseményeknek voltam ma (03.01) tanuja a 3-as busz vonalán (Chinointól Buda felé). Kidőlt egy villanyoszlop, kersztbe az úton. Izgi volt.Főleg amikor a buszvezető egy csuklós busszal elkezdett tolatni:) tökéletesre sikerült a manőver és sikerült tovább haladnunk is. Talán ha tizenötpercet vártunk, némi rendőri segítségre. Mert kedves autós társaim csak azért se akarták elengedni a buszt.

Gondolom azt hitték hogy a nagy kék hernyónak szárnya is van és átlebeg az akadály felett. DE tisztelt sofőrünk mindent megoldott, tájékoztatott minket a helyzetről. Beszólt a nem tudom hova, és már haladtunk is tovább. Pont a Campona előtti vasúti átjáróig, ahol is a mi oldalunkon lennt volt a sorompó, szemben viszont fennt.Némi várakozás után sofőrünk ügyesen kikerülte a talán-beragadt-sorompót. Na ekkor vettük észre a közeledő vonatot.De átértünk.

Itt szeretném megköszönni a buszvezetőnek, hogy végül egyben és szárazon hazaértem.Valamint én kérek elnézést azon utasok nevében akik a későbbi megállóban szálltak fel, és ordenáré módon beszélgetek arról hogy hova tegye magát a késés miatt. Biztos nem volt egyszerű ;az ő helyében én lefagytam volna az ijedtségtől. Sajnos a busz rendszáma kosztól olvashatatlan volt, de gondolom egyértelmű lesz kiről is van szó.Köszönöm szépen. REmélem olvassa valaki levelem,és mégha kicsit szétszórt is azért érthető.

További kellemes napot.

Üdvözlettel.: T. Georgina

komment komment Címkék: budapest kép bkv vihar észrevétel 3 as

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása