BKV-Figyelő

Buszról autóra váltok

BKV figyelő.hu

2008.04.01
07:48

UPDATE1: Április elseje van ma!

Kérem, hogy az Akácfa utcában az ünneplő tömeg tegye el a pezsgőt, a konfetti helyeket pedig szíveskedjenek feltakarítani. Akinek esetleg egészségügyi problémája van, nyugodjon meg. Antal úr is foglaljon helyet, nem venném a szívemre, ha még egy infarktusa lenne. Be szeretnék jelenteni valamit.

Az autózz! blog szerkesztőjével már a múlt héten kitaláltuk, hogy így bolondok napján meglepünk titeket valamivel. Rocko ötlete volt, hogy csináljuk ezt közösen, cseréljünk blogot, meg autót, meg bérletet meg mindent, milyen jó móka lesz. Bevallom őszintén, egy pillanatig sem gondoltam volna, hogy valaki ezt el fogja hinni, pont ezen a napon:)

Nem cseréltünk semmit. Sem bérletet, sem blogot, ez egy áprilisi tréfa volt, a blog pedig tovább folytatja a munkáját:)

Köszönöm Silent-nek, hogy amíg iskolában voltam, próbálta meggyőzni az embereket a történet valóságáról, igen jól helytállt:)

Az autózz! blog szerkesztője SilentSound egy érdekes kéréssel keresett meg a minap. Egy személyes beszélgetés alkalmával elmesélte, hogy elege van a sok bunkó, nemtörődöm autósból, Ő ezt már nem bírja. Viccesen mondtam neki: Szállj BKV-ra legalább egy hónapot, megtudod milyen az élet.

 

A blogger kolléga ezt komolyan is vette, és egy cserét ajánlott fel. Megkapom az autóját és a blogját legalább egy hónapra, ha kifizetem neki a bérletét és ez idő alatt szerkesztheti a BKV-figyelőt.

Ma hónap eleje van, így egyértelmű, hogy innentől indul a csere. Ma délelőtt megveszem a bérletet Silentnek, reméljük, délután már kocsival jöhetek haza. Aki az autós élményeimre kíváncsi, azt várom az autózz! blogon, remélem már este kitehetem a saját élményem, aki pedig BKV-s történetekre vágyik az maradjon, és olvassa el SilentSound BKV-s élményeit.

komment komment Címkék: budapest bkv autó csere bkvfigyelo autozz

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása