BKV-Figyelő

Skinhead szeretnék lenni

BKV figyelő.hu

2008.04.05
12:01

A héten arról számoltunk be, hogy a BKV ellenőrei a punkokat még érvényes jeggyel sem engedték utazni. Sajnálhatják ezek az emberek, hogy nem skinheadek, mert nekik még jegy sem kell ahhoz, hogy utazzanak, az ellenőrök ellenőrzés nélkül elmennének mellettük. Aki ingyen szeretne utazni, sürgősen váltson stílust, Budapest legyen a 2 millió skinhead városa!
Péntek délután fél öt és öt között történt az alábbi eset:

A 6-os villamoson ültem, ami a Móricz Zsigmond irányába közlekedett. A Boráros téren felszállt egy csomó kaller, és elkezdték kérni a jegyeket és bérleteket. Volt azonban két szkinhed a villamoson, akik nagyon telefonálást szimuláltak, mikor odaért hozzájuk az ellenőr. Az ellenőr pedig szemrebbenés nélkül továbbment, és megbüntetett két csajt. Hozzám egy másik ellenőr lépett oda, akinek megemlítettem, hogy majd akkor mutatom meg a bérletemet, ha a két szkinhed is megmutatja a sajátját.

Ez az ellenőr méltatlankodott, hogy az övékét a kolléga dolga megnézni, de különben is, azt csinálok amit akarok, akkor én sem mutatom meg. Majd továbbment. Később egy másik utas is megemlítette ennek az ellenőrnek, hogy bezzeg a kolléga épp bünteti a lányokat, de a szkinhedek mellett szó nélkül elment.

Summa summárum: a szkinhedek büntetlenül leszálltak, pedig nyilvánvalóan nem volt jegyük, a lányokat pedig megbüntették, mert ők nem néztek ki félelmetesnek. Hozzátenném, hogy a szkinhedek kis 18-20 éves pöcsök voltak, a kallerek meg szép szál legények, kb. négyen, és mind férfiak. Tehát még félniük sem kellett volna. Biztos a kallerek is kopaszok voltak titokban, csak parókával álcázták magukat. Cimbit meg mégsem büntet meg az ember. :)

komment komment Címkék: budapest bkv villamos ellenőr 4 es észrevétel 6 os

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása