BKV-Figyelő

Szeretnél egy bérletet?

BKV figyelő.hu

2008.04.30
19:04

A nagy sikerre való tekintettel nyereményjáték sorozatunk folytatódik. Azok, akik 2008. május 1. és július 1. között észrevételt küldenek a BKV-figyelőnek (és az a blogon meg is jelenik) egy sorsoláson vesznek részt, melyen egy havibérletet nyerhetnek. És ez még nem minden. Ha veszed a fáradságot és a történeted mellé fényképet vagy videót is csatolsz, dupla eséllyel veszel részt a májusi sorsoláson.

És ez még mindig nem minden!:) Aki a fenti időpontok között bármely cikkhez hozzászól (kommentel) szintén egy sorsoláson vesz részt, és az előző nyereményjátékból visszamaradt* UV-s bögrét nyerheti meg.

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!


bkvfigyelo@index.hu



*Az előző játék nyertese nem jelentkezett a nyereményéért, így ígéretünkhöz híven, ezt ebben a játékban újra kisorsoljuk.

komment komment Címkék: budapest játék bkv közlemény bérlet bkvfigyelo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása