BKV-Figyelő

"Hogy ki vagy te nyalva..."

BKV figyelő.hu

2008.05.11
09:03

Tisztelt BKV ZRT! Kedves Figyelő!

2008. május 10-én utaztam több alkalommal is a az M3-ason. Már egy ideje rendszeresen felháborít egyes ellenőreik vagy biztonsági őreik viselkedése. Amikor az Üllői út felé mentem, akkor a Határ útnál mentem le a megállóba. Körülbelül 14:40 volt (+-3 perc), amikor a peronzáró vonalnál álló ellenőrök minősíthetetlen stílusban kezdtek beszélgetni egy hozzájuk lépő emberrel (-Hogy ki vagy te nyalva b.dmeg!).

Ennél jobban felháborított az az eset, amit az üzenetemben is jeleztem. 2008. május 10.-én 18 óra 49 perckor az Üllői úti metrómegálló mozgólépcsője előtt állt több ellenőr/biztonsági őr. A mozgólépcső lejárata előtt állt egy ember kék színű BKV-s ruhában. Sem karszalag, sem kitűző nem volt nála, de jegyeket ellenőrzött. Előttem egy szőke, nem kihívóan öltözködő hölgy haladt. Felmutatta a bérletét, mire a mozgólépcsőnál álló ember azt mondta neki: - szívesen megba..nálak édes!".

A hölgy nem mondott semmit, majd az Önök alkalmazottja utána szólt: "gyere vissza, beszéljük már meg!". Az Önök kitűző és karszalag nélküli alkalmazottja kb. 160 cm magas, kissé ritka (zsíros) hajú, enyhén vagy közepesen kreol bőrű, kb. 50 éves férfi. Tőle 2 m-re állt egy karszalagos alkalmazott, aki az egészen jót nevetett. Tekintettel arra, hogy ez nem ritka eset, kérem szíves intézkedésüket.

Tisztelettel: Somogyi Péter utas

komment komment Címkék: budapest bkv metró ellenőr beszólások biztonsági őr

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása