BKV-Figyelő

Kamu büntetéseket küld a BKV?

BKV figyelő.hu

2008.06.02
16:39

Az elmúlt egy hétben két olyan levelet is kaptunk, melyekben az olvasók a BKV-tól érkezett büntetésekről írnak.

Roland két képet is küldött, melyet egy fizetési felszólításról készített, és nekik postáztak ki, és több mint 500 ezer forintot követelnek. A dolog lényege csak annyi, hogy a címzett jelenleg sem lakik ott, és elmondása szerint sosem lakhatott, ugyanis a ház előzőleg egy idős asszonyé volt. (A büntetésről készült két képért kattints IDE és IDE)

Szia.

Az alábbi felszólítást kaptuk a mai napon. Az talán nem annyira mellékes hogy az illető nem lakik itt(2003 óta miénk a ház, de azelött is egy idős hölgy lakott itt, akinek csak egy lánya volt), de még az irányító szám is rosszul lett megadva, amit közel 4 év alatt nem tudtak ellenőrizni. Mindesetre nem semmi... :)

Üdv:
Roland


A másik történetet Alexandra küldte be nekünk, akinek a problémája csak annyi,, hogy valamelyik rosszakarója az Ő nevét és címét diktálta be, amikor elkapták. Reméljük eltette e régi bérleteket, mert akkor javaslom neki, hogy pereljen.
Üdvözletem!

Nem értem hogy a BKV ellenőrök mér veszik ilyen lazán a munkájukat. Nem sértegetni akarom őket de ha valakit elkapnak blicceléssel miért nem kérnek valamilyen igazolványt tőle ahelyett bemondás alapján fogadják el az adatokat? Én minden hónapban megveszem a bérletemet mégis megbüntetnek. Valójában nem engem, hanem azt, aki betanulta az adataimat és bemondta az őt elkapó ellenőrnek! Igazságtalannak tartom és borzasztóan rosszul esik, hogy a rosszakaróm megússza míg engem folyamatosan felszólítanak a pótdíj befizetésére. Életemben nem bűntettek meg blicceléssel és ha valaha is megtörténne egyből fizetném is a pótdíjat! DE nem ez a fontos, hanem az h ez így nem mehet tovább. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni h valaki folyamatosan az én nevemben bliccel, és az ellenőrök könnyen igazoltatás nélkül hisznek neki ezek szerint elég ha valaki a szomszédja nevét címét bemondja és megússza míg akinek a neve szerepel a bűntető cédulán az meg fizethet és nem tud mit tenni! Kérem, segítsenek!

komment komment Címkék: budapest bkv képek büntetés ellenőr utas észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása