BKV-Figyelő

Most minden mozdulatoddal nyerhetsz!

BKV figyelő.hu

2008.07.12
22:34

Szeretünk titeket. Titeket, akik minden nap ellátogattok hozzánk, olvastok minket, észrevételt küldtök be, kommenteltek. Fontosak vagytok számunkra, ezért szeretnénk megjutalmazni titeket.

Most nem csak észrevétel beküldésével, hanem hozzászólással, és az új gyorsbejelentés opció használatával is nyerhettek, bérletet és BKV-figyelős pólót, melynek mintázatát itt, bal oldalon láthatjátok. Az e-mailben beérkezett, publikált észrevételek beküldői között két darab havibérletet, valamint három BKV-figyelős pólót, a kommentelők, és a bejelenés menüpont használói között 2-2 pólót sorsolunk ki. A játék 2008. július 12. és augusztus 15 között tart!

Tehát: Küldj észrevételt a bkvfigyelo@gmail.com címre, és ha publikáltuk, részt veszel a sorsoláson. Ha szerencsés vagy, nyerhetsz egy havibérletet, vagy egy BKV-figyelős pólót. Ha veled soha nem történik semmi, vagy nincs kedved e-mail írni, akkor sincs veszve semmi. Írj mások publikált észrevételeihez hozzászólást, kommentet, és vidd el a BKV-figyelős póló egyikét. Nem szeretsz kommentelni, mégis bosszantanak apróságok? Neked találtuk ki a bejelentés opciót. Most az új opciónk használatával is nyerhetsz egy pólót. (Ismerd meg a bejelentés menüpontunkat. Kattints ide!)

Annyira lusta vagy, hogy csak olvasol, de nem írsz semmit? Akkor te vegyél pólót a hivatalos forgalmazótól:) Bővebb információk hamarosan!

A sorsoláson csak a publikált észrevételek, nem moderált kommentek, és a BKV-nak továbbküldött hibabejelentések vesznek részt. Az előző havi nyertesek nevét hamarosan a jobb oldali boxban közzétesszük!

komment komment Címkék: blog budapest játék bkv akció nyeremény bkvfigyelo

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása