BKV-Figyelő

Elkapták a Häagen-Dazs matricázóját (Videó)

BKV figyelő.hu

2008.07.18
21:11

Már a Homáron is nagy port kavart a fagylaltcég gerillareklámja, melynek lényege, hogy Budapest közterületein táblákat ragasztgatnak össze. Nem az első eset, hogy a BKV tábláin az „a” betűk fölé ékezetet ragasztanak (umlaut), így reklámozzák a cég magyarországi térhódítását.

Az egyik matricázó a délutáni csúcsban próbálta umlautossá alakítani Batthyány nevét, melyet olvasónk le is videózott. Szerencsére a BKV egyik biztonsági embere időben érkezett és közbeavatkozott. Sajnos a fiatal megszökött. A BKV a matricát péntekre eltávolította. Sajnos a videón kevés ideig látható az átalakított tábla, így pillanatfelvételt készítettem, hogy meg tudjátok csodálni.

A kép és a videó után a cég eddigi reklámjaiból mutatunk be párat. (Rendkívül érdekes, hogy a biztonsági őrök hátratett kézzel nézik, ahogy kergeti a BKV-s a fiatal srácot, és nem lépnek semmit. Valószínűleg ez a biztonsági cég feladata.) Jó tanács: Aki teheti jó minőségű, magyar jégkrémet vásároljon:)

Kedves BKV-figyelő!
 
A Batthyány téren tegnap (július 17.) du. 3 körül érkeztem be a metróval amikor láttam, hogy egy kapucnis fazon firkál valamit a falra. Utálom ezeket a parasztokat, akik összerondítják a járműveket is, szemét kis k*csögök, gyorsan amikor szálltam le,már kezdtem is kamerázni, hogy hátha elkapom az arcát is, mondjuk elég szar lett a felvétel :( de azért látszik, a közepe felé, hogy nyúlkál fel. Persze jellemző módon, senki nem szólt hozzá, csak nézték.

 

Ha nem indul el a videó, kattints ide!



Aztán még mielőtt odaértem, odament hozzá egy BKV-s (végre nem a normális embereket basztatják.) és elkezdte lökdösni, meg tolni kifelé, az meg próbálta kiráncigálni magát.  Néztem, hogy mit írt fel, két pontot az a-betűre, mint a német á-n. Mondjuk elég hamar elkapták.

 



Aztán kicsit még próbáltam utánamenni, hogy mi lesz a vége, rendőrt hívnak vagy simán megrugdossák :) De a kisk*csög meglépett a végén.
 
Na szia ,csak így tovább :)
 
Geri

Kapcsolódó cikkek:


Gerilla eszközök is szerepeltek a Häagen-Dazs magyarországi bevezető kampányában.

Matricával szemetel a Häagen-Dazs

komment komment Címkék: budapest reklám bkv videó utas biztonsági észrevétel

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV-Figyelő

profil_kd.jpg

Az oldal szerkesztője Király Dávid Budapest-szakújságíró. A BKV-Figyelő célja, hogy a budapesti tömegközlekedést igénybe vevők véleményét a nyilvánosság elé tárja, s ezzel a közösségi közlekedés fejlődését elősegítse. A blog nem tényeket, hanem olvasói észrevételeket közöl.

A BKV-Figyelő szerkesztője nem feltétlenül ért egyet a közölt levelek tartalmával. A megjelent levelek szerkesztésének és rövidítésének jogát fenntartjuk. Amennyiben a BKV-Figyelőn sértő tartalmat, hozzászólást talál, kérjük, az alábbi linkre kattintva jelezze nekünk!

Sértő tartalom bejelentése!

Írjon nekünk!

mobilver_banner_x.gif

Facebook

BKV-figyelő RSS

süti beállítások módosítása